Antiveg. zaštita Propspeed za propelere fi 165-203 cm samo za prof. upotrebu

Artikl trenutno nije na zalihi - za provjeru roka isporuke ovog artikal molimo kontaktirati Unimar Rijeka d.o.o

Kataloški broj: 16589209
Poslovnica Marinići: 0
Poslovnica Preluk: 0

Propspeed je zaštitni sistem na bazi silikona koji stvara jaku kemijsku i mehaničku vezu između metalne podloge, primera i clear coata, te daje izuzetan stupanj zaštite od obrastanja i galvanskih struja. Propspeed etching primer je dvokomponentni primer poznat po svojoj zlatnoj boji, čvrstom prianjanju na metalne površine i vrhunskoj otpornosti na koroziju. Miješa se sa utvrđivačem u odnosu 4:1. Propspeed Clear coat daje završni sloj glatke površine na koju se ne prihvaća vegetacija . Zajedno u kombinaciji sa sredstvima za čišćenje Propclean, sredstvom za pripremu metala Propprep, stvaraju sistem zaštite koji pruža puno bolje rezultate nego tradicionalni premazi. Propspeed smanjuje rizik od korozije električnom izolacijom metala, te smanjuje izmjenu iona i plinova između vode i metala. Sistem Prospeed ne sadrži spojeve bakra(ekološki prihvatljiv), dužeg je vijeka trajanja, veće moći prijanjanja na metalne površine, izrazita zaštita od galvanskih struja i kavitacionih oštećenja što ga čini superiornijim u odnosu na tradicionalne premaze .
Koristi se za zaštitu propelera, osovina, kormila, škrokova, metalnih dijelova potiskivača i drugih podvodnih metalnih površina.
- Optimalna temperatura za rad 16-32°C
- Vrijeme sušenja prije porinuća u vodu min 8 sati
- Ne preporuča se rad na temperaturama ispod 10°C, vlazi preko 85 %, te direktnom izlaganju suncu.

Komercijalni set 165-209 (dvokomponentni)

Sadrži:

- 1 Propprep
- 2 A&B Etching Primer Base (960 ml) & Hardener (240 ml)
- 1 Clear Coat (1280ml)

Cijena: 1.327,10 €/kom
Cijena u kn: 9.999,03 kn/kom
Usporedi
Lista želja

Specifikacija za Antiveg. zaštita Propspeed za propelere fi 165-203 cm samo za prof. upotrebu

Brand
Propspeed
OsculatiLewmarAttwoodWhaleMarlinGuidiMZ ElectronicIndel BAdecoMafraIlpaBantenBesenzoniBRPClimmaCorrosion BlockPropspeedUltraflexTechimpexJabscoMase GeneratorsDometicFlojetRule